MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Charakterystyka wyróżników jakości sera dojrzewajacego zamrożonego i przechowywanego w warunkach chłodniczych
Abstrakt
Autorzy
Katarzyna Kozłowicz
Franciszek Kluza
Dariusz Góral
Alicja Ziemichód
Agnieszka Wójtowicz
Beata Zdybel
Rodzaj publikacji:
*
inne publikacje
Charakter formalny:
*
Polskie streszczenie zjazdowe
Wydawnictwo:
*
[Wydawnictwo SGGW], 2014
Informacje:
*
IV Sympozjum Inżynierii Żywności, Warszawa 1-2 lipca 2014
Język:
*
Polski
ISBN:
*
978-83-7583-568-7
Rok wydania:
*
2014
Miejsce wydania:
*
Warszawa
Szczegóły:
*
S. 86
Liczba punktów:
0
Impact Factor:
0
Liczba cytowań Scopus:
0
Liczba cytowań Web of Science:
0