2021

2020

3. Co-gelation of gluten and gelatin as a novel functional materialformation method
artykuł [AUT.] Marta Wesołowska-Trojanowska, [AUT.] Marta Tomczyńska-Mleko, [AUT.] Konrad Terpiłowski , [AUT.] Siemowit Muszyński, [AUT.] Katsuyoshi Nishinari , [AUT.] Maciej Nastaj, [AUT.] Stanisław Mleko. JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY-MYSORE 2020 T. 57 Nr 1 s. 163-172, DOI: 10.1007/s13197-019-04042-8

2019

6. Investigation of viscoelastic behaviour of rice-field bean gluten-free dough using the biophysical characterization of proteins and starch: a FT-IR study
artykuł [AUT.] Leila Benatallah , [AUT.] Agnieszka Nawrocka , [AUT.] Monika Szymańska-Chargot , [AUT.] Abdallah Bouasla , [AUT.] Marta Tomczyńska-Mleko, [AUT.] Mohammed Nasereddine Zidoune , [AUT. KOR.] Agnieszka Sujak. JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY-MYSORE 2019 T. 56 Nr 3 s. 1316-1327, DOI: 10.1007/s13197-019-03602-2
8. The influence of Cistus incanus L. leaves on wheat pasta quality
artykuł [AUT.] Katarzyna Lisiecka, [AUT. KOR.] Agnieszka Wójtowicz, [AUT.] Dariusz Dziki, [AUT.] Urszula Gawlik. JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY-MYSORE 2019 T. 56 Nr 9 s. 4311-4322, DOI: 10.1007/s13197-019-03900-9

2017

10. Application of Moldavian dragonhead (Dracocephalum moldavica L.) leaves addition as a functional component of nutritionally valuable corn snacks
artykuł [AUT. KOR.] Agnieszka Wójtowicz, [AUT.] Anna Oniszczuk, [AUT.] Tomasz Oniszczuk, [AUT.] Sławomir Kocira, [AUT.] Karolina Wojtunik-Kulesza , [AUT.] Marcin Mitrus, [AUT.] Anna Kocira , [AUT.] Jarosław Widelski , [AUT.] Krystyna Skalicka-Woźniak . JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY-MYSORE 2017 T. 54 Nr 10 s. 3218-3229, DOI: 10.1007/s13197-017-2765-7
11. κ-Casein as a source of short-chain bioactive peptides generated by Lactobacillus helveticus
artykuł [AUT. KOR.] Katarzyna Skrzypczak, [AUT.] Waldemar Gustaw, [AUT.] Dominik Szwajgier, [AUT.] Emilia Fornal , [AUT.] Adam Waśko. JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY-MYSORE 2017 T. 54 Nr 11 s. 3679-3688, DOI: 10.1007/s13197-017-2830-2

2016

2015

2014

19. Influence of wheat kernel physical properties on the pulverizing process
artykuł [AUT.] Dariusz Dziki, [AUT.] Grażyna Cacak-Pietrzak , [AUT.] Antoni Miś , [AUT.] Krzysztof Jończyk , [AUT.] Urszula Gawlik. JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY-MYSORE 2014 T. 51 Nr 10 s. 2648-2655, DOI: 10.1007/s13197-012-0807-8

2005

2002

2000

Elementów na stronie: