MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
The chemical composition and sensory properties of raw, cooked and grilled thigh meat of broiler chickens fed with Fe-Gly chelate
Abstrakt
Autorzy
Anna Winiarska
Małgorzata Kwiecień
Eugeniusz Grela
Ewa Tomaszewska
Renata Klebaniuk
Rodzaj publikacji:
*
artykuł
Czasopismo:
*
JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY-MYSORE
Język:
*
Angielski
Rok wydania:
*
2016
DOI:
*
10.1007/s13197-016-2374-x
Tom / rocznik:
*
53
Numer zeszytu:
*
10
Strony (od-do) / numer artykułu:
*
3825-3833
Liczba punktów:
25
Impact Factor:
1,262
Liczba cytowań Scopus:
5
Liczba cytowań Web of Science:
11