MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Characterisation of viscosity, colour, 5-hydroxymethylfurfural content and diastase activity in raw rape honey (Brassica napus) at different temperatures
Abstrakt
Autorzy
Monika Kędzierska-Matysek
Mariusz Florek
Anna Wolanciuk
Piotr Skałecki
Anna Litwińczuk
Rodzaj publikacji:
*
artykuł
Czasopismo:
*
JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY-MYSORE
Język:
*
Angielski
Rok wydania:
*
2016
DOI:
*
10.1007/s13197-016-2194-z
Tom / rocznik:
*
53
Numer zeszytu:
*
4
Strony (od-do) / numer artykułu:
*
2092-2098
Liczba punktów:
25
Impact Factor:
1,262
Liczba cytowań Scopus:
20
Liczba cytowań Web of Science:
28