MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
The effects of copper-glycine complexes on chemical composition and sensory attributes of raw, cooked and grilled chicken meat
Abstrakt
Autorzy
Anna Winiarska
Małgorzata Kwiecień
Rodzaj publikacji:
*
artykuł
Czasopismo:
*
JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY-MYSORE
Link do publikacji (płatny dostęp):
*
Link do publikacji (płatny dostęp)
Język:
*
Angielski
Rok wydania:
*
2015
DOI:
*
10.1007/s13197-014-1510-8
Tom / rocznik:
*
52
Numer zeszytu:
*
7
Strony (od-do) / numer artykułu:
*
4226-4235
Liczba punktów:
35
Impact Factor:
1,241
Liczba cytowań Scopus:
15
Liczba cytowań Web of Science:
15