MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Calcium ions induced gelation of double-heated whey protein isolate
Abstrakt
Autorzy
Stanisław Mleko
Paweł Glibowski
Waldemar Gustaw
Piotr Janas
Rodzaj publikacji:
*
artykuł
Czasopismo:
*
JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY-MYSORE
Język:
*
Angielski
Rok wydania:
*
2002
Tom / rocznik:
*
39
Strony (od-do) / numer artykułu:
*
563-565
Liczba punktów:
10
Impact Factor:
0,176
Liczba cytowań Scopus:
6
Liczba cytowań Web of Science:
5