MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Effect of blend moisture and extrusion temperature on physical properties of everlasting pea-wheat extrudates
Abstrakt
Autorzy
Piotr Zarzycki
Małgorzata Kasprzak
Zbigniew Rzedzicki
Aldona Sobota
Anna Wirkijowska
Emilia Sykut-Domańska
Rodzaj publikacji:
*
artykuł
Czasopismo:
*
JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY-MYSORE
Link do publikacji (płatny dostęp):
*
Link do publikacji (płatny dostęp)
Język:
*
Angielski
Rok wydania:
*
2015
DOI:
*
10.1007/s13197-015-1754-y
Tom / rocznik:
*
52
Numer zeszytu:
*
10
Strony (od-do) / numer artykułu:
*
6663-6670
Liczba punktów:
35
Impact Factor:
1,241
Liczba cytowań Scopus:
8
Liczba cytowań Web of Science:
9