MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Współczesne problemy zarządzania i inżynierii produkcji - żywność i środowisko / monografia naukowa pod red. A. Dudziak, M. Stomy, L. Rydzaka
Abstrakt
Autorzy
Agnieszka Dudziak
Monika Stoma
Leszek Rydzak
Rodzaj publikacji:
*
monografia
Wydawnictwo:
*
Towarzystwo Wydawnictw Naukowych Libropolis Sp. z o. o.
Link do publikacji (płatny dostęp):
*
Link do publikacji (płatny dostęp)
Język:
*
Polski
ISBN:
*
978-83-63761-92-9
Rok wydania:
*
2017
Rozdziały:
*
Relacje pomiędzy nakładami na ochronę środowiska i dochodami w przemyśle spożywczym
[AUT.]
Marcin Natoniewski
. Lublin 2017 2017, s. 67-75, 978-83-63761-92-9
Dynamika zmian wybranych wskaźników oddziaływania przemysłu spożywczego na środowisko
[AUT.]
Marcin Natoniewski
. Lublin 2017 2017, s. 77-86, 978-83-63761-92-9
Badanie wybranych właściwości fizycznych ekstrudowanej karmy dla ryb ozdobnych
[AUT.]
Karol Kupryaniuk
, [AUT.]
Katarzyna Kozłowicz
, [AUT.]
Gabriela Nowak
, [AUT.]
Kamila Kasprzak ,
[AUT.]
Katarzyna Lisiecka
. Lublin 2017 2017, s. 97-110, 978-83-63761-92-9
Nowoczesne trendy w produkcji żywności
[AUT.]
Martyna Golian ,
[AUT.]
Gabriela Nowak
, [AUT.]
Agnieszka Starek-Wójcicka
, [AUT.]
Agata Blicharz-Kania
. Lublin 2017 2017, s. 123-133, 978-83-63761-92-9
Nowoczesne przekąski ekspandowane w polu mikrofalowym
[AUT.]
Martyna Golian ,
[AUT.]
Agnieszka Wójtowicz
, [AUT.]
Marcin Mitrus
, [AUT.]
Gabriela Nowak
, [AUT.]
Karol Kupryaniuk
. Lublin 2017 2017, s. 165-175, 978-83-63761-92-9
Charakterystyka ekstrudowanych przekąsek z dodatkiem truskawek
[AUT.]
Gabriela Nowak
, [AUT.]
Agnieszka Wójtowicz
, [AUT.]
Katarzyna Kozłowicz
, [AUT.]
Martyna Golian ,
[AUT.]
Karol Kupryaniuk
. Lublin 2017 2017, s. 177-192, 978-83-63761-92-9
Niekonwencjonalne metody utrwalania stosowane w przetwórstwie mięsa
[AUT.]
Anna Kononiuk
, [AUT.]
Justyna Libera
, [AUT.]
Agnieszka Latoch
, [AUT.]
Małgorzata Karwowska
. Lublin 2017 2017, s. 111-122, 978-83-63761-92-9
Ekologiczna produkcja żywności jako narzędzie gwarantujące jej jakość i bezpieczeństwo zdrowotne
[AUT.]
Damian Przybylski ,
[AUT.]
Agata Nowaczyk
, [AUT.]
Agnieszka Latoch
, [AUT.]
Anna Kononiuk
, [AUT.]
Justyna Libera
. Lublin 2017 2017, s. 53-65, 978-83-63761-92-9
Możliwości i ograniczenia odnawialnych źródeł energii na terenie Polski
[AUT.]
Arkadiusz Jankowski ,
[AUT.]
Karolina Misztal
, [AUT.]
Sylwia Paluch .
Lublin 2017 2017, s. 19-36, 978-83-63761-92-9
Liczba punktów:
5
Impact Factor:
0
Liczba cytowań Scopus:
0
Liczba cytowań Web of Science:
0