Współczesne problemy zarządzania i inżynierii produkcji - żywność i środowisko / monografia naukowa pod red. A. Dudziak, M. Stomy, L. Rydzaka

Abstrakt

Autorzy

monografia
Towarzystwo Wydawnictw Naukowych Libropolis Sp. z o. o.
Polski
978-83-63761-92-9
2017
Badanie wybranych właściwości fizycznych ekstrudowanej karmy dla ryb ozdobnych
[AUT.] Karol Kupryaniuk, [AUT.] Katarzyna Kozłowicz, [AUT.] Gabriela Nowak, [AUT.] Kamila Kasprzak , [AUT.] Katarzyna Lisiecka. Lublin 2017 2017, s. 97-110, 978-83-63761-92-9
Nowoczesne trendy w produkcji żywności
[AUT.] Martyna Golian , [AUT.] Gabriela Nowak, [AUT.] Agnieszka Starek-Wójcicka, [AUT.] Agata Blicharz-Kania. Lublin 2017 2017, s. 123-133, 978-83-63761-92-9
Nowoczesne przekąski ekspandowane w polu mikrofalowym
[AUT.] Martyna Golian , [AUT.] Agnieszka Wójtowicz, [AUT.] Marcin Mitrus, [AUT.] Gabriela Nowak, [AUT.] Karol Kupryaniuk. Lublin 2017 2017, s. 165-175, 978-83-63761-92-9
Charakterystyka ekstrudowanych przekąsek z dodatkiem truskawek
[AUT.] Gabriela Nowak, [AUT.] Agnieszka Wójtowicz, [AUT.] Katarzyna Kozłowicz, [AUT.] Martyna Golian , [AUT.] Karol Kupryaniuk. Lublin 2017 2017, s. 177-192, 978-83-63761-92-9
Ekologiczna produkcja żywności jako narzędzie gwarantujące jej jakość i bezpieczeństwo zdrowotne
[AUT.] Damian Przybylski , [AUT.] Agata Nowaczyk, [AUT.] Agnieszka Latoch, [AUT.] Anna Kononiuk, [AUT.] Justyna Libera. Lublin 2017 2017, s. 53-65, 978-83-63761-92-9
Możliwości i ograniczenia odnawialnych źródeł energii na terenie Polski
[AUT.] Arkadiusz Jankowski , [AUT.] Karolina Misztal, [AUT.] Sylwia Paluch . Lublin 2017 2017, s. 19-36, 978-83-63761-92-9
5
0
0
0