MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Ekologiczna produkcja żywności jako narzędzie gwarantujące jej jakość i bezpieczeństwo zdrowotne
Abstrakt
Autorzy
Damian Przybylski
Agata Nowaczyk
Agnieszka Latoch
Anna Kononiuk
Justyna Libera
Rodzaj publikacji:
*
rozdział z monografii
Tytuł monografii:
*
Współczesne problemy zarządzania i inżynierii produkcji - żywność i środowisko / monografia naukowa pod red. A. Dudziak, M. Stomy, L. Rydzaka
Język:
*
Polski
ISBN:
*
978-83-63761-92-9
Rok wydania:
*
2017
Informacje:
*
Współczesne problemy zarządzania i inżynierii produkcji - żywność i środowisko / monografia naukowa pod red. A. Dudziak, M. Stomy, L. Rydzaka
Strony (od-do) / numer artykułu:
*
53-65
Wydawnictwo:
*
Towarzystwo Wydawnictw Naukowych Libropolis Sp. z o. o.
Liczba punktów:
5
Impact Factor:
0
Liczba cytowań Scopus:
0
Liczba cytowań Web of Science:
0