Bezpieczeństwo zdrowotne żywności: Aspekty mikrobiologiczne, chemiczne i ocena towaroznawcza

Abstrakt

Autorzy

monografia
Wydawnictwo Naukowe PTTŻ
Polski
978-83-935421-7-8
2015
Bezpieczeństwo zdrowotne produktów wędzonych
[AUT.] Joanna Stadnik, [AUT.] Małgorzata Karwowska, [AUT.] Dariusz Stasiak. Kraków 2015 2015, s. 287-297, 978-83-935421-7-8
Niedestrukcyjne techniki w kontroli jakości wyrobów mięsnych
[AUT.] Marcin Maksymiec , [AUT.] Dariusz Stasiak, [AUT.] Justyna Libera. Kraków 2015 2015, s. 145-154, 978-83-935421-7-8
Zdolność toksynotwórcza wybranych izolatów Fusarium
 spp. otrzymanych z ziarna jęczmienia
[AUT.] Ewa Solarska, [AUT.] Marzena Marzec . Kraków 2015 2015, s. 255-263, 978-83-935421-7-8
Właściwości fizykochemiczne kefirów dostępnych na rynku lubelskim
[AUT.] Bartosz Sołowiej, [AUT.] Maciej Nastaj, [AUT.] Paweł Glibowski, [AUT.] Stanisław Mleko, [AUT.] Ewelina Ożga , [AUT.] Dariusz Kowalczyk. Kraków 2015 2015, s. 265-275, 978-83-935421-7-8
Wiedza konsumentów na temat zafałszowań żywności
[AUT.] Anna Stój, [AUT.] Katarzyna Kwiecień , [AUT.] Jarosław Mazurkiewicz. Kraków 2015 2015, s. 309-320, 978-83-935421-7-8
Ocena towaroznawcza piwa jasnego z produkcji własnej i browarów rergionalnych
[AUT.] Kamil Toczek, [AUT.] Paweł Glibowski, [AUT.] Marta Wesołowska-Trojanowska, [AUT.] Mateusz Madycz . Kraków 2015 2015, s. 321-329, 978-83-935421-7-8
Bezpieczeństwo mikrobiologiczne mięsnych produktów ekologicznych
[AUT.] Karolina Wójciak, [AUT.] Katarzyna Neffe-Skocińska , [AUT.] Małgorzata Karwowska, [AUT.] Paweł Krajmas . Kraków 2015 2015, s. 359-370, 978-83-935421-7-8
inne
Dozwolony użytek
ostateczna wersja opublikowana
w momencie opublikowania
5
0
0
0