MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Właściwości fizykochemiczne kefirów dostępnych na rynku lubelskim
Abstrakt
Autorzy
Bartosz Sołowiej
Maciej Nastaj
Paweł Glibowski
Stanisław Mleko
Ewelina Ożga
Dariusz Kowalczyk
Rodzaj publikacji:
*
rozdział z monografii
Tytuł monografii:
*
Bezpieczeństwo zdrowotne żywności: Aspekty mikrobiologiczne, chemiczne i ocena towaroznawcza
Język:
*
Polski
ISBN:
*
978-83-935421-7-8
Rok wydania:
*
2015
Informacje:
*
Bezpieczeństwo zdrowotne żywności: Aspekty mikrobiologiczne, chemiczne i ocena towaroznawcza / pod red. nauk. Joanny Stadnik i Izabelli Jackowskiej
Strony (od-do) / numer artykułu:
*
265-275
Wydawnictwo:
*
Wydawnictwo Naukowe PTTŻ
Link do publikacji (płatny dostęp):
*
http://www.up.lublin.pl/sesjapan
Sposób udostępnienia:
*
inne
Wybór licencji:
*
Dozwolony użytek
Wersja tekstu:
*
ostateczna wersja opublikowana
Czas udostępnienia:
*
w momencie opublikowania
Liczba punktów:
5
Impact Factor:
0
Liczba cytowań Scopus:
0
Liczba cytowań Web of Science:
0