4.
Effect of starch type and processing conditions on mechanical properties of starch-based foams
inne publikacje
[AUT.] Maciej Combrzyński, [AUT.] Agnieszka Wójtowicz, [AUT.] Tomasz Oniszczuk, [AUT.] Marcin Mitrus, [AUT.] Arkadiusz Matwijczuk, [AUT.]
Paulina Pawelczyk
,
[AUT.] Leszek Mościcki.
W: ICA 2018, 12th International Conference on Agrophysics: Soil, Plant&Climate, Book of Abstracts, 17-19 September, 2018 Lublin, Lublin 2018 2018, s. 138, 978-83-89969-59-0
9.
Ekstruzja pianek skrobiowych i ich wybrane cechy fizyczne
inne publikacje
[AUT.] Maciej Combrzyński, [AUT.] Agnieszka Wójtowicz, [AUT.] Tomasz Oniszczuk, [AUT.] Leszek Mościcki, [AUT.] Karol Kupryaniuk, [AUT.] Katarzyna Żelizko , [AUT.]
Ozge Ozmen
.
W: Innowacje w praktyce : konferencja - warsztaty, wystawa, spotkanie panelowe, Lublin 23-24- listopada 2017 r., Lublin 2017 2017, 978-83-943796-3-6
12.
Application of extrusion-cooking for utilization of various cereal waste-brain in snacks
inne publikacje
[AUT.] Agnieszka Wójtowicz, [AUT.] Tomasz Oniszczuk, [AUT.] Marcin Mitrus, [AUT.] Magdalena Kręcisz, [AUT.] Leszek Mościcki, [AUT.]
Agnieszka Kasprzycka
,
[AUT.]
Justyna Lalak
,
[AUT.]
Jerzy Tys
.
W: ICA 2016, 11 th International Conference on Agrophysics : Soil, Plant & Climate : Book of abstracts, Lublin 2016, s. 66, 978-83-89969-43-9
13.
Starch based foamed packaging materials
inne publikacje
[AUT.] Maciej Combrzyński, [AUT.] Leszek Mościcki, [AUT.] Agnieszka Wójtowicz, [AUT.] Tomasz Oniszczuk, [AUT.] Marcin Mitrus.
W: International Congress FoodTech 2016; III International Congress "Food technology, quality and safety", Novi Sad 2016, Serbia : XVII International Symposium "Feed Technology", Novi Sad 2016, Serbia, Novi Sad 2016, s. 213, 978-86-7994-049-0
16.
Starch based foamed packaging materials
inne publikacje
[AUT.] Maciej Combrzyński, [AUT.] Leszek Mościcki, [AUT.] Agnieszka Wójtowicz, [AUT.] Tomasz Oniszczuk, [AUT.] Marcin Mitrus.
W: III International Congress Food Technology, Quality and Safety, Celebrating food : Proceedings, Food congress 25-27.10.2016 Novi Sad, Serbia, Novi Sad 2016, s. 151-156, 978-86-7994-050-6
20.
Selected nutritional and physicochemical properties of whole grain wheat and spelt precooked pasta products
inne publikacje
[AUT.] Agnieszka Wójtowicz, [AUT.] Marcin Mitrus, [AUT.] Tomasz Oniszczuk, [AUT.] Leszek Mościcki.
W: 10 th AISTEC Conference : Grains for feeding the world. Jointly organized with ICC on the occasion of the World Expo Milan 2015, Book of Abstracts, 1-3 July 2015 University of Milan, Via Festa del Perdono, Milan, Italy, Italy, Milan 2015, s. 41, 978-88-906680-2-9
29.
Energochłonność ekstruzji pszennych spienionych materiałów opakowaniowych
inne publikacje
[AUT.] Maciej Combrzyński, [AUT.]
Magdalena Klimek
,
[AUT.] Leszek Mościcki, [AUT.] Agnieszka Wójtowicz, [AUT.] Tomasz Oniszczuk, [AUT.] Andrzej Rejak, [AUT.] Marcin Mitrus, [AUT.] Stanisław Juśko.
W: Budowa i eksploatacja maszyn spożywczych BEMS 2014 : XVI Konferencja Naukowo-Techniczna, Lublin, 9-12 września 2014 / Polskie Towarzystwo Inżynierii i Techniki Przetwórstwa Spożywczego "Spomasz", Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie. Wydział Inżynierii Produkcji. Katedra Inżynerii i Maszyn Spożywczych, Katedra Biologicznych Podstaw Technologii Żywności i Pasz. Komitet Techniki Rolniczej PAN, Lublin 2014, s. 27, 978-83-63761-40-0
30.
Produkcja ekstrudowanych odżywek dla dzieci
inne publikacje
[AUT.]
Magdalena Klimek
,
[AUT.] Maciej Combrzyński, [AUT.] Leszek Mościcki, [AUT.] Agnieszka Wójtowicz, [AUT.] Tomasz Oniszczuk, [AUT.] Marcin Mitrus, [AUT.] Stanisław Juśko.
W: Budowa i eksploatacja maszyn spożywczych BEMS 2014 : XVI Konferencja Naukowo-Techniczna, Lublin, 9-12 września 2014 / Polskie Towarzystwo Inżynierii i Techniki Przetwórstwa Spożywczego "Spomasz", Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie. Wydział Inżynierii Produkcji. Katedra Inżynerii i Maszyn Spożywczych, Katedra Biologicznych Podstaw Technologii Żywności i Pasz. Komitet Techniki Rolniczej PAN, Lublin 2014, s. 51, 978-83-63761-40-0
|