MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Extrusion cooking: principles and practice
Abstrakt
Autorzy
Leszek Mościcki
Rodzaj publikacji:
*
rozdział z monografii
Język:
*
Angielski
ISBN:
*
978-0-12-384953-3
Rok wydania:
*
2016
DOI:
*
10.1016/B978-0-12-384947-2.00265-8
Informacje:
*
Encyclopedia of Food and Health / editors-in-chief: Benjamin Caballero, Paul M. Finglas and Fidel Toldrá
Strony (od-do) / numer artykułu:
*
576-580
Wydawnictwo:
*
Elsevier Ltd.
Liczba punktów:
0
Impact Factor:
0
Liczba cytowań Scopus:
5
Liczba cytowań Web of Science:
0