MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Selected nutritional and physicochemical properties of whole grain wheat and spelt precooked pasta products
Abstrakt
Autorzy
Agnieszka Wójtowicz
Marcin Mitrus
Tomasz Oniszczuk
Leszek Mościcki
Rodzaj publikacji:
*
inne publikacje
Charakter formalny:
*
Streszczenie Zjazdowe Konferencji Międzynarodowej
Wydawnictwo:
*
AISTEC - Italian Association for Cereal Science and Technology
Informacje:
*
10<sup>th</sup> AISTEC Conference : Grains for feeding the world. Jointly organized with ICC on the occasion of the World Expo Milan 2015, Book of Abstracts, 1-3 July 2015 University of Milan, Via Festa del Perdono, Milan, Italy
Język:
*
Angielski
ISBN:
*
978-88-906680-2-9
Rok wydania:
*
2015
Miejsce wydania:
*
Italy, Milan
Szczegóły:
*
S. 41
Liczba punktów:
0
Impact Factor:
0
Liczba cytowań Scopus:
0
Liczba cytowań Web of Science:
0