MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Application of extrusion-cooking technique for foamed starch-based materials
Abstrakt
Autorzy
Maciej Combrzyński
Leszek Mościcki
Marcin Mitrus
Karol Kupryaniuk
Anna Oniszczuk
Rodzaj publikacji:
*
inne publikacje
Charakter formalny:
*
Streszczenie Zjazdowe Konferencji Międzynarodowej
Wydawnictwo:
*
[Wydaw. Uniwerystetu Rolniczego w Krakowie]
Informacje:
*
International Scientific Conference Contemporary research trends in Agricultural Engineering, Jubilee of 40 years of the Faculty of production and Power Engineering, Kraków, 25-27 of September 2017
Język:
*
Angielski
Rok wydania:
*
2017
Miejsce wydania:
*
[Kraków] 2017
Szczegóły:
*
s. 9
Liczba punktów:
0
Impact Factor:
0
Liczba cytowań Scopus:
0
Liczba cytowań Web of Science:
0