2024

1. Influence of apple pomace on the oxidation status, fatty acidcontent, colour stability and microbiological profile of baked meat products
artykuł [AUT.] Paulina Kęska, [AUT. KOR.] Karolina Wójciak, [AUT.] Joanna Stadnik, [AUT.] Maciej Ireneusz Kluz , [AUT.] Miroslava Kačániová , [AUT.] Natália Čmiková , [AUT.] Elżbieta Solska, [AUT.] Katarzyna Mazurek . INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY 2024 T. 59 Nr 3 s. 1591-1604, DOI: 10.1111/ijfs.16908

2023

2022

5. Fortification of low-nitrite canned pork with willow herb (Epilobium angustifolium L.)
artykuł [AUT.] Karolina Ferysiuk, [AUT. KOR.] Karolina Wójciak, [AUT.] Monika Trząskowska . INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY 2022 T. 57 Nr 7 s. 4194-4210, DOI: 10.1111/ijfs.15739

2021

6. Effect of commercial processing on polyphenols and antioxidant activity of buckwheat seeds
artykuł [AUT.] Joanna Klepacka , [AUT. KOR.] Agnieszka Najda. INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY 2021 T. 56 Nr 2 s. 661-670, DOI: 10.1111/ijfs.14714
7. The influence of the carrier addition and spray drying temperatures on physicochemical properties of microencapsulated carrot juice powder
artykuł [AUT. KOR.] Emilia Janiszewska-Turak , [AUT.] Paulina Bąk , [AUT.] Andrzej Krzykowski, [AUT.] Dorota Witrowa-Rajchert . INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY 2021 T. 56 Nr 6 s. 2768-2779, DOI: 10.1111/ijfs.14908
12. Consumption of processed red meat and its impact on human health: A review
artykuł [AUT.] Justyna Libera, [AUT. KOR.] Katarzyna Iłowiecka , [AUT.] Dariusz Stasiak. INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY 2021 T. 56 Nr 12 s. 6115-6123, DOI: 10.1111/ijfs.15270
13. Technological properties and selected safety aspects of different cuts of organic and conventional pork
artykuł [AUT.] Agnieszka Latoch, [AUT. KOR.] Karolina Wójciak, [AUT.] Popek Stanisław , [AUT.] Sascha Rohn , [AUT. KOR.] Michał Halagarda . INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY 2021 T. 56 Nr 12 s. 6192-6203, DOI: 10.1111/ijfs.15217

2020

2019

23. Impact of processing on polysaccharides obtained from button mushroom (Agaricus bisporus)
artykuł [AUT. KOR.] Wojciech Radzki, [AUT.] Marta Ziaja-Sołtys , [AUT.] Jakub Nowak , [AUT.] Jolanta Topolska , [AUT.] Anna Bogucka-Kocka , [AUT.] Aneta Sławińska, [AUT.] Monika Michalak-Majewska, [AUT.] Ewa Jabłońska-Ryś, [AUT.] Andrzej Kuczumow . INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY 2019 T. 54 Nr 4 s. 1405-1412, DOI: 10.1111/ijfs.14084

2018

29. Pomegranate seed powder as a functional component of gluten‐free bread (Physical, sensorial and antioxidant evaluation)
artykuł [AUT.] Hayat Bourekoua , [AUT. KOR.] Renata Różyło, [AUT.] Urszula Gawlik, [AUT.] Leila Benatallah , [AUT.] Mohammed Nasereddine Zidoune , [AUT.] Dariusz Dziki. INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY 2018 T. 53 Nr 8 s. 1906-1913, DOI: 10.1111/ijfs.13777
Elementów na stronie: