2.
ß-Hydroxy-ß-methylbutyrate: A feed supplement influencing performance, bone metabolism, intestinal morphology, and muscle quality of laying hens: a preliminary one-point study
artykuł
[AUT.] Ewa Tomaszewska, [AUT.]
Sylwester Świątkiewicz
,
[AUT.]
Anna Arczewska-Włosek
,
[AUT.]
Dorota Wojtysiak
,
[AUT.]
Piotr Dobrowolski
,
[AUT.] Piotr Domaradzki, [AUT.] Iwona Puzio, [AUT.]
Halyna Rudyk
,
[AUT.]
Oksana Brezvyn
,
[AUT. KOR.] Siemowit Muszyński.
POULTRY SCIENCE 2024 T. 103 Nr 5 s. 103597, DOI: 10.1016/j.psj.2024.103597
6.
Effect of emulsifier and multicarbohydrase enzyme supplementation on performance and nutrient digestibility in broiler diets containing rapeseed meal
artykuł
[AUT.]
Zuzanna Wiśniewska
,
[AUT.]
Paweł Kołodziejski
,
[AUT.]
Ewa Pruszyńska
,
[AUT.]
Paweł Konieczka
,
[AUT.]
Misza Kinsner
,
[AUT.]
Paweł Górka
,
[AUT.]
Jadwiga Flaga
,
[AUT.]
Kinga Kowalik
,
[AUT.]
Marcin Hejdysz
,
[AUT.]
Marta Kubiś
,
[AUT. KOR.] Łukasz Jarosz, [AUT.] Artur Ciszewski, [AUT. KOR.]
Sebastian Kaczmarek
.
POULTRY SCIENCE 2023 T. 102 Nr 1 s. 102268, DOI: 10.1016/j.psj.2022.102268
19.
The effect of different dietary ratios of arginine, methionine, and lysine on the performance, carcass traits, and immune status of turkeys
artykuł
[AUT.]
Jan Jankowski
,
[AUT.]
Dariusz Mikulski
,
[AUT.]
Marzena Mikulska
,
[AUT. KOR.] Katarzyna Ognik, [AUT.] Zuzanna Całyniuk, [AUT.]
Emilia Mróz
,
[AUT.]
Zenon Zduńczyk
.
POULTRY SCIENCE 2020 T. 99 Nr 2 s. 1028-1031, DOI: 10.1016/j.psj.2019.10.008
27.
Analysis of mechanical properties of bones and tendons shows that modern hybrid rye can be introduced to corn-wheat based diet in broiler chickens as an alternative energy source irrespective of xylanase supplementation
artykuł
[AUT. KOR.] Siemowit Muszyński, [AUT.]
Sylwester Świątkiewicz
,
[AUT.]
Anna Arczewska-Włosek
,
[AUT.]
Piotr Dobrowolski
,
[AUT.] Jose Luis Valverde Piedra, [AUT.] Marcin Arciszewski, [AUT.] Sylwia edyta Szymańczyk, [AUT.] Anna Zacharko-Siembida, [AUT.] Sylwester Kowalik, [AUT.]
Monika Hułas-Stasiak
,
[AUT.] Agnieszka Tomczyk-Warunek, [AUT.]
Tomasz Schwarz
,
[AUT.] Ewa Tomaszewska.
POULTRY SCIENCE 2019 T. 98 s. 5613-5621, DOI: 10.3382/ps/pez323
|