MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Citric acid as a factor limiting changes in the quality of table eggs during their storage
Abstrakt
Autorzy
Kamil Drabik
Justyna Batkowska
Tomasz Próchniak
Beata Horecka
Rodzaj publikacji:
*
artykuł
Czasopismo:
*
POULTRY SCIENCE
Język:
*
Angielski
Rok wydania:
*
2021
DOI:
*
10.1016/j.psj.2021.01.018
Tom / rocznik:
*
100
Numer zeszytu:
*
4
Strony (od-do) / numer artykułu:
*
100995
Sposób udostępnienia:
*
otwarte czasopismo
Wybór licencji:
*
CC BY 4.0 Uznanie autorstwa 4.0
Wersja tekstu:
*
ostateczna wersja opublikowana
Czas udostępnienia:
*
w momencie opublikowania
Data publikacji (otwarty dostęp):
*
2021-01-16
Liczba punktów:
140
Impact Factor:
4,014
Liczba cytowań Scopus:
3
Liczba cytowań Web of Science:
10