MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Effects of different levels of arginine and methionine in a high-lysine diet on the immune status, performance, and carcass traits of turkeys
Abstrakt
Autorzy
Jan Jankowski
Katarzyna Ognik
Paweł Konieczka
Dariusz Mikulski
Rodzaj publikacji:
*
artykuł
Czasopismo:
*
POULTRY SCIENCE
Język:
*
Angielski
Rok wydania:
*
2020
DOI:
*
10.1016/j.psj.2020.06.039
Tom / rocznik:
*
99
Numer zeszytu:
*
10
Strony (od-do) / numer artykułu:
*
4730-4740
Sposób udostępnienia:
*
otwarte czasopismo
Wybór licencji:
*
CC BY-NC-ND Uznanie autorstwa-Użycie niekomercyjne-Bez utworów zależnych 4.0
Wersja tekstu:
*
ostateczna wersja opublikowana
Czas udostępnienia:
*
w momencie opublikowania
Data publikacji (otwarty dostęp):
*
2020-01-01
Liczba punktów:
140
Impact Factor:
3,352
Liczba cytowań Scopus:
0
Liczba cytowań Web of Science:
10