2024

1. Addition of micronized oat husk fiber to gluten-free bread - effects on chemical, physical and physiolgical properties
artykuł [AUT.] Eleonora Charlotte Pichler , [AUT. KOR.] Regine Schönlechner , [AUT. KOR.] Renata Różyło, [AUT.] Dariusz Dziki, [AUT.] Michał Świeca. JOURNAL OF CEREAL SCIENCE 2024 T. 118 s. 103981, DOI: 10.1016/j.jcs.2024.103981

2020

2. FT-Raman and FT-IR studies of the gluten structure as a result of model dough supplementation with chosen oil pomaces
artykuł [AUT.] Weronika Rumińska , [AUT.] Monika Szymańska-Chargot , [AUT.] Dariusz Wiącek , [AUT.] Aldona Sobota, [AUT.] Karolina Markiewicz , [AUT.] Agnieszka Wilczewska , [AUT.] Antoni Miś , [AUT. KOR.] Agnieszka Nawrocka . JOURNAL OF CEREAL SCIENCE 2020 T. 93 s. 102961, DOI: 10.1016/j.jcs.2020.102961
3. Water redistribution between model bread dough components during mixing
artykuł [AUT.] Antoni Miś , [AUT.] Magdalena Krekora , [AUT.] Zbigniew Niewiadomski , [AUT.] Dariusz Dziki, [AUT. KOR.] Agnieszka Nawrocka . JOURNAL OF CEREAL SCIENCE 2020 T. 95 s. 1-15, DOI: 10.1016/j.jcs.2020.103035

2016

4. Influence of sprouting and elicitation on phenolic acids profile and antioxidant activity of wheat seedlings
artykuł [AUT.] Urszula Gawlik, [AUT.] Dariusz Dziki, [AUT.] Renata Nowak , [AUT.] Michał Świeca, [AUT.] Marta Olech , [AUT.] Wioleta Pietrzak . JOURNAL OF CEREAL SCIENCE 2016 T. 70 s. 221-228, DOI: 10.1016/j.jcs.2016.06.011

2014

2013

6. Extensograph curve profile model used for characterising the impact of dietary fibre on wheat dough
artykuł [AUT.] Antoni Miś , [AUT.] Dariusz Dziki. JOURNAL OF CEREAL SCIENCE 2013 T. 57 Nr 3 s. 471-479, DOI: 10.1016/j.jcs.2013.02.004
7. Effect of fibre-protein additions and process parameters on microstructure of corn extrudates
artykuł [AUT.] Małgorzata Kasprzak, [AUT.] Zbigniew Rzedzicki, [AUT.] Anna Wirkijowska, [AUT.] Piotr Zarzycki, [AUT.] Aldona Sobota, [AUT.] Emilia Sykut-Domańska, [AUT.] Wioletta Błaszczak . JOURNAL OF CEREAL SCIENCE 2013 T. 58 Nr 3 s. 488-494, DOI: 10.1016/j.jcs.2013.09.002
Elementów na stronie: