2019

2. Jakość kiełbas z mięsa daniela z dodatkiem serwatki kwasowej i inuliny
rozdział z monografii [AUT.] Agnieszka Latoch, [AUT.] Dariusz Stasiak. W: Nauka, Technologia i Innowacje w Żywności i Żywieniu : Monografia naukowa / Praca zbiorowa pod redakcją Grażyny Budryn, Katarzyny Śliżewskiej, Łódź 2019 2019, Politechnika Łódzka, 978-83-66287-14-3
3. Ocena zawartości olejku eterycznego w zielu majeranku, zielu tymianku, liściach mięty i kwiatach rumianku przechowywanych w różnych warunkach
rozdział z monografii [AUT.] Radosław Kowalski, [AUT.] Grażyna Kowalska, [AUT.] Artur Mazurek, [AUT.] Urszula Pankiewicz, [AUT.] Monika Sujka, [AUT.] Marzena Włodarczyk-Stasiak. W: Nauka, Technologia i Innowacje w Żywności i Żywieniu : Monografia naukowa / Praca zbiorowa pod redakcją Grażyny Budryn, Katarzyny Śliżewskiej, Łódź 2019 2019, Politechnika Łódzka, 978-83-66287-14-3
Elementów na stronie: