MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Ocena zawartości olejku eterycznego w zielu majeranku, zielu tymianku, liściach mięty i kwiatach rumianku przechowywanych w różnych warunkach
Abstrakt
Autorzy
Radosław Kowalski
Grażyna Kowalska
Artur Mazurek
Urszula Pankiewicz
Monika Sujka
Marzena Stasiak
Rodzaj publikacji:
*
rozdział z monografii
Tytuł monografii:
*
Nauka, Technologia i Innowacje w Żywności i Żywieniu : Monografia naukowa / Praca zbiorowa pod redakcją Grażyny Budryn, Katarzyny Śliżewskiej
Język:
*
Polski
ISBN:
*
978-83-66287-14-3
Rok wydania:
*
2019
Informacje:
*
Nauka, Technologia i Innowacje w Żywności i Żywieniu : Monografia naukowa / Praca zbiorowa pod redakcją Grażyny Budryn, Katarzyny Śliżewskiej
Wydawnictwo:
*
Politechnika Łódzka
Link do publikacji (płatny dostęp):
*
http://repozytorium.p.lodz.pl/bitstream/handle/11652/2250/XLIV_Konf_Komitet_PAN_komun_2019.pdf?sequence=1&isAllowed=y
Liczba punktów:
20
Impact Factor:
0
Liczba cytowań Scopus:
0
Liczba cytowań Web of Science:
0