MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Nauka, Technologia i Innowacje w Żywności i Żywieniu : Monografia naukowa / Praca zbiorowa pod redakcją Grażyny Budryn, Katarzyny Śliżewskiej
Abstrakt
Autorzy
Grażyna Budryn
Katarzyna Śliżewska
Rodzaj publikacji:
*
monografia
Wydawnictwo:
*
Politechnika Łódzka
Link do publikacji (płatny dostęp):
*
Link do publikacji (płatny dostęp)
Język:
*
Polski
ISBN:
*
978-83-66287-14-3
Rok wydania:
*
2019
Rozdziały:
*
Jakość kiełbas z mięsa daniela z dodatkiem serwatki kwasowej i inuliny
[AUT.]
Agnieszka Latoch
, [AUT.]
Dariusz Stasiak
. Łódź 2019 2019,
Politechnika Łódzka
, 978-83-66287-14-3
Ocena zawartości olejku eterycznego w zielu majeranku, zielu tymianku, liściach mięty i kwiatach rumianku przechowywanych w różnych warunkach
[AUT.]
Radosław Kowalski
, [AUT.]
Grażyna Kowalska
, [AUT.]
Artur Mazurek
, [AUT.]
Urszula Pankiewicz
, [AUT.]
Monika Sujka
, [AUT.]
Marzena Włodarczyk-Stasiak
. Łódź 2019 2019,
Politechnika Łódzka
, 978-83-66287-14-3
Liczba punktów:
0
Impact Factor:
0
Liczba cytowań Scopus:
0
Liczba cytowań Web of Science:
0