MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Współczesne trendy w technologii żywności. Redakcja naukowa /Zuzanna Goluch
Abstrakt
Autorzy
Zuzanna Goluch
Rodzaj publikacji:
*
monografia
Wydawnictwo:
*
Wydawnictwo Naukowe ArchaeGraph Diana Łukomiak
Język:
*
Polski
ISBN:
*
978-83-67074-58-2
Rok wydania:
*
2022
Rozdziały:
*
Występowanie i zagrożenia stwarzane przez Bacillus cereus w produktach mlecznych
[AUT.]
Agata Bielak
, [AUT.]
Karolina Jachimowicz-Rogowska
, [AUT.]
Edyta Kowalczuk-Vasilev
, [AUT.]
Małgorzata Kwiecień
, [AUT.]
Anna Winiarska
. Łódż 2022 2022,
Wydawnictwo Naukowe ArchaeGraph Diana Łukomiak
, s. 7-23, 978-83-67074-58-2
Ocena preferencji i częstotliwości spożycia słonych przekąsek przez studentów lubelskich uczelni
[AUT.]
Karolina Jachimowicz-Rogowska
, [AUT.]
Izabela Glac ,
[AUT.]
Agata Bielak
, [AUT.]
Anna Winiarska
, [AUT.]
Małgorzata Kwiecień
, [AUT.]
Kataarzyna Kolasa .
Łódż 2022 2022,
Wydawnictwo Naukowe ArchaeGraph Diana Łukomiak
, s. 49-62, 978-83-67074-58-2
Ocena jakości jogurtów beztłuszczowych - wartość energetyczna, zawartość makroskładników oraz ocena konsumencka
[AUT.]
Małgorzata Kwiecień
, [AUT.]
Agata Bielak
, [AUT.]
Karolina Jachimowicz-Rogowska
, [AUT.]
Barbraa Łuszczyńska ,
[AUT.]
Anna Winiarska
. Łódż 2022 2022,
Wydawnictwo Naukowe ArchaeGraph Diana Łukomiak
, s. 85-95, 978-83-67074-58-2
Czynniki wpływające na jakość mięsa kurcząt i indyków
[AUT.]
Szymon Milewski ,
[AUT.]
Julia Fabjanowska
, [AUT.]
Małgorzata Kwiecień
. Łódż 2022 2022,
Wydawnictwo Naukowe ArchaeGraph Diana Łukomiak
, s. 111-127, 978-83-67074-58-2
Sposób udostępnienia:
*
witryna wydawcy
Wybór licencji:
*
CC BY-NC-ND Uznanie autorstwa-Użycie niekomercyjne-Bez utworów zależnych 4.0
Wersja tekstu:
*
ostateczna wersja opublikowana
Czas udostępnienia:
*
w momencie opublikowania
Data publikacji (otwarty dostęp):
*
2022-05-01
Liczba punktów:
0
Impact Factor:
0
Liczba cytowań Scopus:
0
Liczba cytowań Web of Science:
0