MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Żywność i żywienie / Redakcja naukowa Jędrzej Nyćkowiak, Jacek Leśny
Abstrakt
Autorzy
Jędrzej Nyćkowiak
Jacek Leśny
Rodzaj publikacji:
*
monografia
Wydawnictwo:
*
Młodzi Naukowcy
Język:
*
Polski
ISBN:
*
978-83-66139-46-6
Rok wydania:
*
2018
Rozdziały:
*
Prozdrowotne właściwości czystka
[AUT.]
Ewelina Cholewińska
, [AUT.]
Daniel Stępniowski ,
[AUT.]
Tomasz Wodyk ,
[AUT.]
Aleksandra Wojewoda
, [AUT.]
Katarzyna Ognik
, [AUT.]
Anna Stępniowska
, [AUT.]
Maciej Bryś
. Poznań 2018 2018,
Młodzi Naukowcy
, s. 26-30, 978-83-66139-46-6
Prozdrowotne właściwości wina
[AUT.]
Karolina Filipek ,
[AUT.]
Natalia Filipek .
Poznań 2018 2018,
Młodzi Naukowcy
, s. 31-35, 978-83-66139-46-6
Alergizujące składniki mleka krowiego
[AUT.]
Małgorzata Góral-Kowalczyk
. Poznań 2018 2018,
Młodzi Naukowcy
, s. 58-64, 978-83-66139-46-6
Właściwości zdrowotne jęczmienia zwyczajnego (Hordeum vulgare L.)
[AUT.]
Katarzyna Niewęgłowska ,
[AUT.]
Marcin Natoniewski
, [AUT.]
Leszek Rydzak
, [AUT.]
Anna Rodzeń
, [AUT.]
Katarzyna Pustelniak .
Poznań 2018 2018,
Młodzi Naukowcy
, s. 65-69, 978-83-66139-46-6
Wielobarwność surowca jajczarskiego w aspekcie atrakcyjności dla konsumenta
[AUT.]
Kostiantyn Vasiukov
, [AUT.]
Patrycja Chabroszewska
, [AUT.]
Kamil Drabik
, [AUT.]
Adrian Pluta ,
[AUT.]
Justyna Batkowska
. Poznań 2018 2018,
Młodzi Naukowcy
, s. 92-97, 978-83-66139-46-6
Substancje aktywne w jajach kurzych
[AUT.]
Kostiantyn Vasiukov
, [AUT.]
Izabela Kwietniewska ,
[AUT.]
Angelika Gryta ,
[AUT.]
Kamil Drabik
, [AUT.]
Damian Spustek ,
[AUT.]
Justyna Batkowska
. Poznań 2018 2018,
Młodzi Naukowcy
, s. 98-103, 978-83-66139-46-6
Wady mięsa drobiowego w aspekcie ewentualnych strat surowca
[AUT.]
Monika Wiśniewska ,
[AUT.]
Ewelina Misiec ,
[AUT.]
Jakub Ceregrzyn ,
[AUT.]
Damian Spustek ,
[AUT.]
Justyna Batkowska
. Poznań 2018 2018,
Młodzi Naukowcy
, s. 111-116, 978-83-66139-46-6
Właściwości prozdrowotne i zastosowanie jagód goji w przetwórstwie spożywczym
[AUT.]
Alicja Ziemichód
. Poznań 2018 2018,
Młodzi Naukowcy
, s. 117-122, 978-83-66139-46-6
Analiza porównawcza wybranych właściwości fizycznych chleba pszennego i ryżowego
[AUT.]
Alicja Ziemichód
. Poznań 2018 2018,
Młodzi Naukowcy
, s. 123-129, 978-83-66139-46-6
Wpływ dodatku naci pietruszki na wybrane cechy jakościowe chrupek kukurydzianych
[AUT.]
Katarzyna Lisiecka
, [AUT.]
Agnieszka Wójtowicz
, [AUT.]
Kamila Kasprzak .
Poznań 2018 2018,
Młodzi Naukowcy
, s. 130-135, 978-83-66139-46-6
Charakterystyka wybranych warzyw jako potencjalnych dodatków do ekstrudowanej żywności funkcjonalne
[AUT.]
Katarzyna Lisiecka
, [AUT.]
Kamila Kasprzak ,
[AUT.]
Gabriela Widelska .
Poznań 2018 2018,
Młodzi Naukowcy
, s. 136-140, 978-83-66139-46-6
Data publikacji (otwarty dostęp):
*
2020-06-01
Liczba punktów:
0
Impact Factor:
0
Liczba cytowań Scopus:
0
Liczba cytowań Web of Science:
0