MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Wpływ dodatku naci pietruszki na wybrane cechy jakościowe chrupek kukurydzianych (Impact of parsley leaves on selected quality characterstics of corn crisps)
Abstrakt
Autorzy
Katarzyna Żelizko
Agnieszka Wójtowicz
Kamila Kasprzak
Rodzaj publikacji:
*
rozdział z monografii
Tytuł monografii:
*
Żywność i żywienie / Redakcja naukowa Jędrzej Nyćkowiak, Jacek Leśny
Język:
*
Polski
ISBN:
*
978-83-66139-46-6
Rok wydania:
*
2018
Informacje:
*
Żywność i żywienie / Redakcja naukowa Jędrzej Nyćkowiak, Jacek Leśny
Strony (od-do) / numer artykułu:
*
130-135
Wydawnictwo:
*
Młodzi Naukowcy
Seria wydawnicza:
*
Badania i Rozwój Młodych Naukowców w Polsce
Liczba punktów:
5
Impact Factor:
0
Liczba cytowań Scopus:
0
Liczba cytowań Web of Science:
0