MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Żywienie i żywność. Część I / [ Redakcja naukowa Marcin Baran, Jędrzej Nyćkowiak]
Abstrakt
Autorzy
Jędrzej Nyćkowiak
Marcin Baran
Rodzaj publikacji:
*
monografia
Wydawnictwo:
*
Młodzi Naukowcy
Język:
*
Polski
ISBN:
*
978-83-65917-97-3
Rok wydania:
*
2018
Rozdziały:
*
Porównanie jakości jaj zielononóżki kuropatwianej i kur w typie araukana
[AUT.]
Kamil Drabik
, [AUT.]
Adrian Pluta ,
[AUT.]
Patrycja Chabroszewska
, [AUT.]
Kostiantyn Vasiukov
, [AUT.]
Katarzyna Olszak ,
[AUT.]
Justyna Batkowska
, [AUT.]
Antoni Brodacki
. Poznań 2018 2018,
Młodzi Naukowcy
, s. 125-130, 978-83-65917-97-3
Reduce the use of nitrates and nitrites as a new trend in meat technology
[AUT.]
Karolina Ferysiuk
, [AUT.]
Karolina Wójciak
. Poznań 2018 2018,
Młodzi Naukowcy
, s. 21-26, 978-83-65917-97-3
Application of sonication in meat technology
[AUT.]
Karolina Ferysiuk
, [AUT.]
Karolina Wójciak
. Poznań 2018 2018,
Młodzi Naukowcy
, s. 27-32, 978-83-65917-97-3
Tłuszcz mleczny i białka jako prozdrowotne składniki mleka krowiego
[AUT.]
Małgorzata Góral-Kowalczyk
. Poznań 2018 2018,
Młodzi Naukowcy
, s. 33-39, 978-83-65917-97-3
Żywność minimalnie przetworzona i metody jej utrwalania
[AUT.]
Klaudia Kałwa
. Poznań 2018 2018,
Młodzi Naukowcy
, s. 63-69, 978-83-65917-97-3
Nowoczesne metody w zakresie systemów pakowania owoców i warzyw
[AUT.]
Klaudia Kałwa
, [AUT.]
Kamil Wilczyński
. Poznań 2018 2018,
Młodzi Naukowcy
, s. 70-77, 978-83-65917-97-3
Protein oxidation in meat and dry - cured meat products
[AUT.]
Paulina Kęska
, [AUT.]
Joanna Stadnik
. Poznań 2018 2018,
Młodzi Naukowcy
, s. 78-83, 978-83-65917-97-3
Meat - based functional food: new strategy and perspective
[AUT.]
Paulina Kęska
, [AUT.]
Joanna Stadnik
. Poznań 2018 2018,
Młodzi Naukowcy
, s. 84-89, 978-83-65917-97-3
Zafałszowania mięsa i produktów mięsnych na podstawie danych dostępnych w Systemie RASFF
[AUT.]
Anna Kononiuk
, [AUT.]
Małgorzata Karwowska
. Poznań 2018 2018,
Młodzi Naukowcy
, s. 90-96, 978-83-65917-97-3
Wpływ przemian fizykochemicznych na jakość wyrobów mięsnych fermentowanych podczas ich wytwarzania
[AUT.]
Anna Kononiuk
, [AUT.]
Paulina Kęska
. Poznań 2018 2018,
Młodzi Naukowcy
, s. 97-103, 978-83-65917-97-3
Meta-omiki - nowe strategie w analizie mikrobiomu i właściwości funkcjonalnych fermentowanych warzyw
[AUT.]
Magdalena Michalak
. Poznań 2018 2018,
Młodzi Naukowcy
, s. 104-109, 978-83-65917-97-3
Fenole w formie związanej - charakterystyka i znaczenie w technologii żywności
[AUT.]
Magdalena Michalak
, [AUT.]
Klaudia Gustaw
, [AUT.]
Magdalena Polak-Berecka
. Poznań 2018 2018,
Młodzi Naukowcy
, s. 110-116, 978-83-65917-97-3
Analiza fizykochemiczna i organoleptyczna produktów seropodobnych
[AUT.]
Kamil Toczek
, [AUT.]
Maciej Nastaj
, [AUT.]
Jagoda Szafrańska
, [AUT.]
Bartosz Sołowiej
. Poznań 2018 2018,
Młodzi Naukowcy
, s. 137-143, 978-83-65917-97-3
Charakterystyka jakości technologicznej wybranych mięs zwierząt łownych
[AUT.]
Kamil Toczek
, [AUT.]
Paulina Kęska
. Poznań 2018 2018,
Młodzi Naukowcy
, s. 144-151, 978-83-65917-97-3
Liczba punktów:
0
Impact Factor:
0
Liczba cytowań Scopus:
0
Liczba cytowań Web of Science:
0