Żywienie i żywność. Część I / [ Redakcja naukowa Marcin Baran, Jędrzej Nyćkowiak]

Abstrakt

Autorzy

Jędrzej Nyćkowiak
Jędrzej Nyćkowiak
Marcin Baran
Marcin Baran
monografia
Młodzi Naukowcy
Polski
978-83-65917-97-3
2018
Porównanie jakości jaj zielononóżki kuropatwianej i kur w typie araukana
[AUT.] Kamil Drabik, [AUT.] Adrian Pluta , [AUT.] Patrycja Chabroszewska, [AUT.] Kostiantyn Vasiukov, [AUT.] Katarzyna Olszak , [AUT.] Justyna Batkowska, [AUT.] Antoni Brodacki. Poznań 2018 2018, Młodzi Naukowcy, s. 125-130, 978-83-65917-97-3
Application of sonication in meat technology
[AUT.] Karolina Ferysiuk, [AUT.] Karolina Wójciak. Poznań 2018 2018, Młodzi Naukowcy, s. 27-32, 978-83-65917-97-3
Protein oxidation in meat and dry - cured meat products
[AUT.] Paulina Kęska, [AUT.] Joanna Stadnik. Poznań 2018 2018, Młodzi Naukowcy, s. 78-83, 978-83-65917-97-3
0
0
0
0