MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Charakterystyka jakości technologicznej wybranych mięs zwierząt łownych (Characteristics of the technological quality of selected meat of game animals)
Abstrakt
Autorzy
Kamil Toczek
Paulina Kęska
Rodzaj publikacji:
*
rozdział z monografii
Tytuł monografii:
*
Żywienie i żywność. Część I / [ Redakcja naukowa Marcin Baran, Jędrzej Nyćkowiak]
Język:
*
Polski
ISBN:
*
978-83-65917-97-3
Rok wydania:
*
2018
Informacje:
*
Żywienie i żywność. Część I / [ Redakcja naukowa Marcin Baran, Jędrzej Nyćkowiak].
Strony (od-do) / numer artykułu:
*
144-151
Wydawnictwo:
*
Młodzi Naukowcy
Seria wydawnicza:
*
Badania i Rozwój Młodych Naukowców w Polsce
Liczba punktów:
5
Impact Factor:
0
Liczba cytowań Scopus:
0
Liczba cytowań Web of Science:
0