MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Wpływ dodatku otrąb pszennych na właściwości jogurtów naturalnych
Abstrakt
Autorzy
Marta Tomczyńska-Mleko
Stanisław Mleko
Dariusz Stasiak
Agnieszka Latoch
Anna Okoń
Jarosław Mazurkiewicz
Piotr Zarzycki
Anna Wirkijowska
Beata Domżał
Beata Pasternak
Rodzaj publikacji:
*
rozdział z monografii
Tytuł monografii:
*
Technologiczne kształtowanie jakości żywności
Język:
*
Polski
ISBN:
*
978-83-935421-9-2
Rok wydania:
*
2015
Informacje:
*
Technologiczne kształtowanie jakości żywności / pod redakcją naukową Karoliny M. Wójciak i Zbigniewa J. Dolatowskiego
Strony (od-do) / numer artykułu:
*
287-297
Wydawnictwo:
*
Wydawnictwo Naukowe PTTŻ
Sposób udostępnienia:
*
inne
Wybór licencji:
*
Dozwolony użytek
Wersja tekstu:
*
ostateczna wersja opublikowana
Czas udostępnienia:
*
w momencie opublikowania
Liczba punktów:
5
Impact Factor:
0
Liczba cytowań Scopus:
0
Liczba cytowań Web of Science:
0