Technologiczne kształtowanie jakości żywności

Abstrakt

Autorzy

monografia
Wydawnictwo Naukowe PTTŻ
Polski
978-83-935421-9-2
2015
Badanie trwałości ekstraktów z owocni papryki poddanych ozonowaniu
[AUT.] Barbara Chilczuk, [AUT.] Małgorzata Materska, [AUT.] Monika Sachadyn-Król, [AUT.] Irena Perucka, [AUT.] Dariusz Daniłkiewicz , [AUT.] Izabella Jackowska. Kraków 2015 2015, s. 5-13, 978-83-935421-9-2
Bakterie probiotyczne w surowo dojrzewających wędlinach
[AUT.] Paulina Kęska, [AUT.] Justyna Libera, [AUT.] Katarzyna Neffe-Skocińska , [AUT.] Anna Okoń, [AUT.] Monika Szendała, [AUT.] Joanna Stadnik, [AUT.] Monika Trząskowska , [AUT.] Karolina Wójciak. Kraków 2015 2015, s. 81-92, 978-83-935421-9-2
Żelowanie izolatu białek serwatkowych z dekstranem
[AUT.] Stanisław Mleko, [AUT.] Marta Tomczyńska-Mleko, [AUT.] Bartosz Sołowiej, [AUT.] Maciej Nastaj, [AUT.] Dariusz Stasiak, [AUT.] Agnieszka Latoch, [AUT.] Jarosław Mazurkiewicz, [AUT.] Piotr Zarzycki, [AUT.] Anna Wirkijowska, [AUT.] Kamila Wasilewska . Kraków 2015, s. 213-223, 978-83-935421-9-2
Wpływ dodatku otrąb pszennych na właściwości jogurtów naturalnych
[AUT.] Marta Tomczyńska-Mleko, [AUT.] Stanisław Mleko, [AUT.] Dariusz Stasiak, [AUT.] Agnieszka Latoch, [AUT.] Anna Okoń, [AUT.] Jarosław Mazurkiewicz, [AUT.] Piotr Zarzycki, [AUT.] Anna Wirkijowska, [AUT.] Beata Domżał, [AUT.] Beata Pasternak . Kraków 2015 2015, s. 287-297, 978-83-935421-9-2
Czynniki kształtujące przydatność surowca wieprzowego do produkcji wędlin surowo dojrzewających
[AUT.] Agata Witek , [AUT.] Joanna Stadnik, [AUT.] Katarzyna Neffe-Skocińska . Kraków 2015 2015, s. 311-320, 978-83-935421-9-2
inne
Dozwolony użytek
ostateczna wersja opublikowana
w momencie opublikowania
5
0
0
0