28.
Kiełki soczewicy wzbogacone probiotykiem - potencjalna bioaktywność in vitro i in vivo
inne publikacje
[AUT. KOR.] Michał Świeca, [AUT.] Małgorzata Sikora , [AUT.] Urszula Złotek, [AUT.] Anna Jakubczyk.
W: Nauka, technologia i innowacje w żywności i żywieniu : Komunikaty, XLIV Konferencja Komitetu Nauk o Żywności i Żywieniu PAN Łódź, 3-4 lipca 2019 / (red.) Joanna Oracz, Joanna Grzelczyk, Robert Klewicki, Dorota Żyżelewicz, Łódź 2019 2019, 978-83-66287-13-6
30.
The biochemical response of Hordeum vulgare to binary mixtures of ZnO and CuO nanoparticles
inne publikacje
[AUT. KOR.] I. Jośko , [AUT.] M. Kusiak , [AUT.] Małgorzata Sikora , [AUT. KOR.] Michał Świeca.
W: Book of abstract, special issue of Environmental and Experimental Botany (EEB), International Conference on Integrative Plant Physiology, Sitges, Spain 2019, Sitges, 2019 2019, s. 44
|