3.
St. John’s wort as a source of health-promoting properties against metabolic syndrome development - in vitro approach
inne publikacje
[AUT.] Kaja Kiersnowska, [AUT.] Anna Jakubczyk, [AUT.]
Begümhan Ömeroğlu
,
[AUT.] Krzysztof Tutaj, [AUT.] Kamila Rybczyńska-Tkaczyk, [AUT. KOR.] Urszula Złotek.
W: 1st International PhD Student’s Conference at the University of Life Sciences in Lublin, Poland: ENVIRONMENT – PLANT – ANIMAL – PRODUCT., Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie, Lublin 2022 2022, s. 013, DOI: 10.24326/ICDSUPL1.T013
23.
Characterisation of biologically active hydrolysates and peptide fractions of vacuum packaging string bean (Phaseolus vulgaris L.)
artykuł
[AUT.] Anna Jakubczyk, [AUT.] Monika Karaś, [AUT.] Piotr Stanikowski, [AUT.]
Beata Rutkowska
,
[AUT.]
Magdalena Dziedzic
,
[AUT.]
Ewelina Zielińska
,
[AUT.]
Konrad. A. Szychowski
,
[AUT.]
Urszula E. Binduga
,
[AUT.] Kamila Rybczyńska-Tkaczyk, [AUT.] Barbara Baraniak.
Foods 2020 T. 9 Nr 7 s. 842, DOI: 10.3390/foods9070842
29.
Kiełki soczewicy wzbogacone probiotykiem - potencjalna bioaktywność in vitro i in vivo
inne publikacje
[AUT. KOR.] Michał Świeca, [AUT.] Małgorzata Sikora , [AUT. KOR.] Urszula Złotek, [AUT.] Anna Jakubczyk.
W: Nauka, technologia i innowacje w żywności i żywieniu : Komunikaty, XLIV Konferencja Komitetu Nauk o Żywności i Żywieniu PAN Łódź, 3-4 lipca 2019 / (red.) Joanna Oracz, Joanna Grzelczyk, Robert Klewicki, Dorota Żyżelewicz, Łódź 2019 2019, 978-83-66287-13-6
|