MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Wpływ różnych metod suszenia lubczyku elicytowanego kwasem jasmonowym na aktywność enzymów zaangażowanych w indukcję stanu zapalnego
Abstrakt
Autorzy
Urszula Szymanowska
Urszula Złotek
Anna Jakubczyk
Kamila Rybczyńska-Tkaczyk
Rodzaj publikacji:
*
inne publikacje
Charakter formalny:
*
Streszczenie zjazdowe konferencji krajowej
Wydawnictwo:
*
Oddział Małopolski Polskiego Towarzystwa Technologów Żywności
Informacje:
*
"Żywność a oczekiwania współczesnego konsumenta" Materiały konferencyjne, Kraków, 16-17 września 2021 r.
Język:
*
Polski
ISBN:
*
978-83-946796-9-9
Rok wydania:
*
2021
Miejsce wydania:
*
Kraków 2021
Szczegóły:
*
s. 84
Liczba punktów:
0
Impact Factor:
0
Liczba cytowań Scopus:
0
Liczba cytowań Web of Science:
0