MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Wpływ potencjalnie biodostępnej frakcji polifenoli z suszonego lubczyku elicytowanego kwasem jasmonowym na aktywność inhibitorową wobec amylazy i glukozydazy
Abstrakt
Autorzy
Urszula Złotek
Anna Jakubczyk
Urszula Szymanowska
Kamila Rybczyńska-Tkaczyk
Rodzaj publikacji:
*
inne publikacje
Charakter formalny:
*
Streszczenie zjazdowe konferencji krajowej
Wydawnictwo:
*
Oddział Małopolski Polskiego Towarzystwa Technologów Żywności
Informacje:
*
"Żywność a oczekiwania współczesnego konsumenta" Materiały konferencyjne, Kraków, 16-17 września 2021 r.
Język:
*
Polski
ISBN:
*
978-83-946796-9-9
Rok wydania:
*
2021
Miejsce wydania:
*
Kraków 2021
Szczegóły:
*
s. 89
Liczba punktów:
0
Impact Factor:
0
Liczba cytowań Scopus:
0
Liczba cytowań Web of Science:
0