2015

1. Wpływ dodatku otrąb pszennych na właściwości jogurtów naturalnych
rozdział z monografii [AUT.] Marta Tomczyńska-Mleko, [AUT.] Stanisław Mleko, [AUT.] Dariusz Stasiak, [AUT.] Agnieszka Latoch, [AUT.] Anna Okoń, [AUT.] Jarosław Mazurkiewicz, [AUT.] Piotr Zarzycki, [AUT.] Anna Wirkijowska, [AUT.] Beata Domżał, [AUT.] Beata Pasternak . W: Technologiczne kształtowanie jakości żywności, Kraków 2015 2015 s. 287-297, 978-83-935421-9-2

2012

2. Nowe technologie stosowane w produkcji roślinnej
rozdział z monografii [AUT.] Monika Domań-Pytka , [AUT.] Anna Wlazły, [AUT.] Halina Filipiuk, [AUT.] Beata Domżał. W: Środowiskowe aspekty produkcji roślinnej i zwierzęcej, Lublin 2012 s. 17-23, 978-83-7259-207-1

2004

3. Zmiany zawartości makro- i mikroelementów w owocach i sokach w zależności od sposobu przetwarzania
inne publikacje [AUT.] Beata Domżał, [AUT.] Zdzisław Targoński. W: Postępy w epidemiologii i ocenie żywności funkcjonalnej. VI Krajowe Warsztaty Żywieniowe. Poznań-Kraków, 2004, 1-3 września, [Poznań] 2004
Elementów na stronie: