MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Zmiany zawartości makro- i mikroelementów w owocach i sokach w zależności od sposobu przetwarzania
Abstrakt
Autorzy
Beata Domżał
Zdzisław Targoński
Rodzaj publikacji:
*
inne publikacje
Charakter formalny:
*
Polskie streszczenie zjazdowe
Wydawnictwo:
*
Wydaw. Akademii Rolniczej im. H. Kołłątaja, 2004. -S. 94
Informacje:
*
Postępy w epidemiologii i ocenie żywności funkcjonalnej. VI Krajowe Warsztaty Żywieniowe. Poznań-Kraków, 2004, 1-3 września
Język:
*
Polski
Rok wydania:
*
2004
Miejsce wydania:
*
[Poznań]
Liczba punktów:
0
Impact Factor:
0
Liczba cytowań Scopus:
0
Liczba cytowań Web of Science:
0