3.
Wpływ dodatku nanocząstek chromu i pikolinianu chromu do diety kurcząt na obraz histologiczny wątroby oraz status oksydoredukcyjny wybranych tkanek
inne publikacje
[AUT.] Anna Stępniowska, [AUT.] Elżbieta Rusinek-Prystupa, [AUT.]
K. Kozłowski
,
[AUT.] K. Tutaj , [AUT.]
A. Drażbo
,
[AUT.] Magdalena Krauze.
W: XXXI Międzynarodowe Sympozjum Drobiarskie PB WPSA „Nauka praktyce – praktyka nauce” : Streszczenia doniesień naukowych, 04-06.09.2019 r., Polańczyk, Poland (XXXI International Poultry Science Symposium PB WPSA “Science to Practice – Practice to Science” : Book of research abstracts / Polski Oddział Światowego Stowarzyszenia Wiedzy Drobiarskiej.), [b. wyd.], [B. m. wyd. 2019] 2019, s. 118-1119
10.
Wpływ bio-mosu i karnityny na jakość kości indyczek = Effect of bio-mos and carnitine on the quality of bones in turkeys
inne publikacje
[AUT.] Katarzyna Kwiatkowska, [AUT.] Małgorzata Kwiecień, [AUT.] Anna Winiarska, [AUT.] Magdalena Krauze, [AUT.] Ewa Tomaszewska, [AUT.] Siemowit Muszyński, [AUT.]
Piotr Dobrowolski
,
[AUT.] Estera Kamińska, [AUT.] Elżbieta Rusinek-Prystupa, [AUT.] Iwona Sembratowicz.
W: XLVI Sesja Naukowa Sekcji Żywienia Zwierząt Komitet Nauk Zootechnicznych i Akwakultury Polska Akademia Nauk. Materiały konferencyjne, Lublin, 21-23 czerwca 2017 rok, [Lublin] 2017, s. 123-124
|