MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Nutritional value and the content of minerals in eggs produced in large-scale, courtyard and organic systems
Abstrakt
Autorzy
Bożena Kiczorowska
Wioletta Samolińska
Małgorzata Kwiecień
Anna Winiarska
Elżbieta Rusinek-Prystupa
Ali Ridha Mustafa Al-Yasiry
Rodzaj publikacji:
*
artykuł
Czasopismo:
*
Journal of Elementology
Link do publikacji (płatny dostęp):
*
Link do publikacji (płatny dostęp)
Język:
*
Angielski
Rok wydania:
*
2015
DOI:
*
10.5601/jelem.2014.19.4.701
Tom / rocznik:
*
20
Numer zeszytu:
*
4
Strony (od-do) / numer artykułu:
*
887-895
Sposób udostępnienia:
*
otwarte czasopismo
Wybór licencji:
*
Dozwolony użytek
Wersja tekstu:
*
ostateczna wersja opublikowana
Czas udostępnienia:
*
w momencie opublikowania
Liczba punktów:
15
Impact Factor:
0,719
Liczba cytowań Scopus:
10
Liczba cytowań Web of Science:
11