MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
The effect of fermented soybean meal on performance, biochemical and immunological blood parameters in turkeys
Abstrakt
Autorzy
Robert Chachaj
Iwona Sembratowicz
Magdalena Krauze
Anna Stępniowska
Elżbieta Rusinek-Prystupa
Anna Czech
Paulius Matusevicius
Katarzyna Ognik
Rodzaj publikacji:
*
artykuł
Czasopismo:
*
Annals of Animal Science
Język:
*
Angielski
Rok wydania:
*
2019
DOI:
*
10.2478/aoas-2019-0040
Tom / rocznik:
*
19
Numer zeszytu:
*
4
Strony (od-do) / numer artykułu:
*
1035-1049
Sposób udostępnienia:
*
otwarte czasopismo
Wybór licencji:
*
CC BY-NC-ND Uznanie autorstwa-Użycie niekomercyjne-Bez utworów zależnych 4.0
Wersja tekstu:
*
ostateczna wersja opublikowana
Czas udostępnienia:
*
w momencie opublikowania
Data publikacji (otwarty dostęp):
*
2019-10-30
Liczba punktów:
140
Impact Factor:
1,572
Liczba cytowań Scopus:
4
Liczba cytowań Web of Science:
9