1.
Impact of drying process on grindability and physicochemical properties of celery
artykuł
[AUT.] Stanisław Rudy, [RED.] Dariusz Dziki, [AUT.] Beata Biernacka, [AUT.] Renata Polak, [AUT.] Andrzej Krzykowski, [AUT. KOR.]
Anna Krajewska
,
[AUT.]
Renata Stanisławczyk
,
[AUT.]
Mariusz Rudy
,
[AUT.]
Jagoda Żurek
,
[AUT.]
Grzegorz Rudzki
.
Foods 2024 T. 13 Nr 16 s. 2585, DOI: 10.3390/foods13162585
14.
The changes of the properties of pasta during cooking and short-time storage
inne publikacje
[AUT.] Beata Biernacka, [RED.] Dariusz Dziki, [AUT.]
W. H. Hassoon
,
[AUT.] Renata Różyło, [AUT.] Renata Polak, [AUT.] Stanisław Rudy, [AUT.] Andrzej Krzykowski.
W: ICA 2018, 12th International Conference on Agrophysics: Soil, Plant&Climate, Book of Abstracts, 17-19 September, 2018 Lublin, Lublin 2018 2018, s. 142, 978-83-89969-59-0
15.
Drying kinetics and physicochemical properties of hot-air and freze-dried haskap berries
inne publikacje
[AUT.] Renata Polak, [AUT.] Stanisław Rudy, [AUT.] Andrzej Krzykowski, [AUT.]
W. H. Hassoon
,
[RED.] Dariusz Dziki, [AUT.] Urszula Gawlik-Dziki , [AUT.] Beata Biernacka.
W: ICA 2018, 12th International Conference on Agrophysics: Soil, Plant&Climate, Book of Abstracts, 17-19 September, 2018 Lublin, Lublin 2018 2018, s. 145, 978-83-89969-59-0
20.
Influence of pulping and freeze-drying temperature on the process kinetics and selected physicochemical properties of kale
inne publikacje
[RED.] Dariusz Dziki, [AUT.] Renata Polak, [AUT.] Stanisław Rudy, [AUT.] Andrzej Krzykowski, [AUT.] Urszula Gawlik-Dziki , [AUT.] Renata Różyło.
W: ICA 2016, 11 th International Conference on Agrophysics : Soil, Plant & Climate : Book of abstracts, Lublin 2016, s. 95, 978-83-89969-43-9
30.
Wpływ obróbki wstępnej i temperatury sublimacyjnego suszenia na kinetykę procesu i cechy jakościowe jarmużu
inne publikacje
[AUT.] Renata Polak, [AUT.] Andrzej Krzykowski, [AUT.] Stanisław Rudy, [RED.] Dariusz Dziki, [AUT.] Paweł Kozak.
W: Budowa i eksploatacja maszyn spożywczych BEMS 2014 : XVI Konferencja Naukowo-Techniczna, Lublin, 9-12 września 2014 / Polskie Towarzystwo Inżynierii i Techniki Przetwórstwa Spożywczego "Spomasz", Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie. Wydział Inżynierii Produkcji. Katedra Inżynerii i Maszyn Spożywczych, Katedra Biologicznych Podstaw Technologii Żywności i Pasz. Komitet Techniki Rolniczej PAN, Lublin 2014, s. 82, 978-83-63761-40-0
|