MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Wpływ obróbki wstępnej i temperatury sublimacyjnego suszenia na kinetykę procesu i cechy jakościowe jarmużu (Influence of pre-treatments and freeze-drying temperature on process kinetics and quality of kale)
Abstrakt
Autorzy
Renata Polak
Andrzej Krzykowski
Stanisław Rudy
Dariusz Dziki
Paweł Kozak
Rodzaj publikacji:
*
inne publikacje
Charakter formalny:
*
Polskie streszczenie zjazdowe
Wydawnictwo:
*
Towarzystwo Wydawnictw Naukowych Libropolis : Polskie Towarzystwo Inżynierii i Techniki Przetwórstwa Spożywczego "Spomasz", 2014
Informacje:
*
Budowa i eksploatacja maszyn spożywczych BEMS 2014 : XVI Konferencja Naukowo-Techniczna, Lublin, 9-12 września 2014 / Polskie Towarzystwo Inżynierii i Techniki Przetwórstwa Spożywczego "Spomasz", Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie. Wydział Inżynierii Produkcji. Katedra Inżynerii i Maszyn Spożywczych, Katedra Biologicznych Podstaw Technologii Żywności i Pasz. Komitet Techniki Rolniczej PAN
Język:
*
Polski
ISBN:
*
978-83-63761-40-0
Rok wydania:
*
2014
Miejsce wydania:
*
Lublin
Szczegóły:
*
S. 82
Liczba punktów:
0
Impact Factor:
0
Liczba cytowań Scopus:
0
Liczba cytowań Web of Science:
0