Wpływ obróbki wstępnej i temperatury sublimacyjnego suszenia na kinetykę procesu i cechy jakościowe jarmużu (Influence of pre-treatments and freeze-drying temperature on process kinetics and quality of kale)

Abstrakt

Autorzy

inne publikacje
Polskie streszczenie zjazdowe
Towarzystwo Wydawnictw Naukowych Libropolis : Polskie Towarzystwo Inżynierii i Techniki Przetwórstwa Spożywczego "Spomasz", 2014
Budowa i eksploatacja maszyn spożywczych BEMS 2014 : XVI Konferencja Naukowo-Techniczna, Lublin, 9-12 września 2014 / Polskie Towarzystwo Inżynierii i Techniki Przetwórstwa Spożywczego "Spomasz", Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie. Wydział Inżynierii Produkcji. Katedra Inżynerii i Maszyn Spożywczych, Katedra Biologicznych Podstaw Technologii Żywności i Pasz. Komitet Techniki Rolniczej PAN
Polski
978-83-63761-40-0
2014
Lublin
S. 82
0
0
0
0