2023

1. The content of selected phenolic compounds in pasta with the addition of Enoki, Maitake, Lion’s Mane, Reishi dried mushrooms
inne publikacje [AUT.] Magdalena Szydłowska-Tutaj, [AUT.] Krzysztof Tutaj, [AUT.] Urszula Złotek. W: 2nd International PhD Student’s Conference at the University of Life Sciences in Lublin, Poland: ENVIRONMENT – PLANT – ANIMAL – PRODUCT, 19 April 2023, Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie, Lublin 2023 2023, s. 052
4. Influence of thermal and hydrothermal treatment on selected rheological properties of wheat bread flour fortified with baking enzymes
inne publikacje [AUT.] Piotr Lewko, [AUT.] Agnieszka Wójtowicz, [AUT.] Magdalena Szydłowska-Tutaj. W: 14th International Conference on Agrophysics, 11-13 September 2023, Lublin, Poland. Book of Abstracts., Polska Akademia Nauk, Lublin 2023 2023, s. 184, 978-83-89969-82-8

2022

5. Plonowanie i jakość wybranych gatunków i odmian pszenicy makaronowej. Cz. II. Wartość technologiczna ziarna
artykuł [AUT.] Aneta Bobryk-Mamczarz , [AUT. KOR.] Leszek Rachoń, [AUT.] Anna Kiełtyka-Dadasiewicz, [AUT.] Magdalena Szydłowska-Tutaj, [AUT.] Piotr Lewko, [AUT.] Andrzej Woźniak. Agronomy Science 2022 T. 77 Nr 1 s. 65-78, DOI: 10.24326/as.2022.1.6
6. Effect of the addition of dried Lion’s Mane, Maitake, Reishi and Enoki mushrooms on the culinary and sensory evaluation of pasta
inne publikacje [AUT.] Magdalena Szydłowska-Tutaj, [AUT.] Urszula Złotek, [AUT.] Piotr Lewko. W: 1st International PhD Student’s Conference at the University of Life Sciences in Lublin, Poland: ENVIRONMENT – PLANT – ANIMAL – PRODUCT., Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie, Lublin 2022 2022, s. 036, DOI: 10.24326/ICDSUPL1.T036
7. Selected aspects of extrusion-cooking of enzyme-enriched wheat flour
inne publikacje [AUT.] Piotr Lewko, [AUT.] Agnieszka Wójtowicz, [AUT.] Magdalena Szydłowska-Tutaj. W: 1st International PhD Student’s Conference at the University of Life Sciences in Lublin, Poland: ENVIRONMENT – PLANT – ANIMAL – PRODUCT., Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie, Lublin 2022 2022, s. 021, DOI: 10.24326/ICDSUPL1.T021
8. Występowanie chorób podsuszkowych na polach produkcyjnych pszenicy ozimej
artykuł [AUT. KOR.] Leszek Rachoń, [AUT.] Andrzej Woźniak, [AUT.] Anna Kiełtyka-Dadasiewicz, [AUT.] Magdalena Szydłowska-Tutaj, [AUT.] Piotr Lewko, [AUT.] Andrzej Makowski . Fragmenta Agronomica 2022 T. 39 Nr 1 s. 22-29, DOI: 10.26374/fa.2022.39.2

2021

12. Toksyczność mikroplastiku w produktach kosmetycznych
rozdział z monografii [AUT.] Krzysztof Tutaj, [AUT.] Magdalena Szydłowska-Tutaj. W: Wybrane aspekty biokosmetologii. Pod redakcją Mirosławy Chwil i Bożeny Denisow, Lublin 2021 2021, Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie s. 233-245, 978-83-7259-354-2
13. Characteristics of selected domestic varieties of common wheat using various rheological tests
inne publikacje [AUT.] Piotr Lewko, [AUT.] Agnieszka Wójtowicz, [AUT.] Jakub Soja, [AUT.] Magdalena Szydłowska-Tutaj. W: 13th International Conference on Agrophysics: Agriculture in changing climate - Book of abstracts, Polska Akademia Nauk, Lublin 2021 2021, s. O17

2020

14. Ocena wybranych parametrów fizykochemicznych i reologicznych komponowanych mieszanek semoliny do produkcji makaronu z udziałem suszu z płomiennicą zimową (Flammulina Velutipes)
inne publikacje [AUT.] Magdalena Szydłowska-Tutaj, [AUT.] Maciej Combrzyński, [AUT.] Urszula Złotek, [AUT.] Piotr Lewko. W: Innowacje w praktyce : konferencja - warsztaty, wystawa, spotkanie panelowe, Lublin 20.10.2020 r., Lublin 2020 2020, s. 88, 978-83-943796-6-7

2019

17. The effect of the foaming additive on the porousstructure of starch based foam materials.
rozdział z monografii [AUT.] Maciej Combrzyński, [AUT.] Agnieszka Wójtowicz, [AUT.] Arkadiusz Matwijczuk, [AUT.] Marcin Mitrus, [AUT.] Magdalena Szydłowska-Tutaj. W: Farm machinery and processes management in sustainable agriculture : X International Scientific Symposium FMPMSA 2019 Lublin, Poland [20-22 November] 2019 / edited by Edmund Lorencowicz, Jacek Uziak, Bruno Huyghebaert, Lublin 2019 2019, Instytut Naukowo-Wydawniczy Spatium s. 247-252, 978-83-66017-74-0
Elementów na stronie: