MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Ocena wybranych parametrów fizykochemicznych i reologicznych komponowanych mieszanek semoliny do produkcji makaronu z udziałem suszu z płomiennicą zimową (Flammulina Velutipes)
Abstrakt
Autorzy
Magdalena Szydłowska-Tutaj
Maciej Combrzyński
Urszula Złotek
Piotr Lewko
Rodzaj publikacji:
*
inne publikacje
Charakter formalny:
*
Streszczenie zjazdowe konferencji krajowej
Wydawnictwo:
*
Centrum Innowacji Naukowo-Edukacyjnych
Informacje:
*
Innowacje w praktyce : konferencja - warsztaty, wystawa, spotkanie panelowe, Lublin 20.10.2020 r.
Język:
*
Polski
ISBN:
*
978-83-943796-6-7
Rok wydania:
*
2020
Miejsce wydania:
*
Lublin 2020
Szczegóły:
*
s. 88
Liczba punktów:
0
Impact Factor:
0
Liczba cytowań Scopus:
0
Liczba cytowań Web of Science:
0