8.
Korelacje między zawartością składników suchej masy a parametrami krzepliwości mleka
inne publikacje
[AUT.] Anna Teter, [AUT.] Joanna Barłowska, [AUT.] Jolanta Król, [AUT.] Monika Kędzierska-Matysek, [AUT.] Aneta Brodziak, [AUT.] Barbara Topyła, [AUT.] Patrycja Dopieralska .
W: Wyzwania zootechniki w warunkach rolnictwa zrównoważonego : LXXXIII Zjazd Naukowy Polskiego Towarzystwa Zootechnicznego, Konferencja Międzynarodowa. Streszczenia, Lublin, 19–21 września 2018 r. / Redakcja merytoryczna Marek Babicz, Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego w Lublinie, Lublin 2018 2018
13.
Wykorzystanie mleka krów ras rodzimych do produkcji żywności o wysokich walorach odżywczych
inne publikacje
[AUT.] Patrycja Dopieralska , [AUT.]
Justyna Wróblewska
,
[AUT.]
Justyna Łepak
,
[AUT.]
Karolina Szostak
,
[AUT.] Anna Teter, [AUT.] Monika Kędzierska-Matysek.
W: Innowacje w praktyce : konferencja - warsztaty, wystawa, spotkanie panelowe, Lublin 23-24- listopada 2017 r., Lublin 2017 2017, 978-83-943796-3-6
14.
Slow food - harmonia w odżywianiu
inne publikacje
[AUT.]
Justyna Łepak
,
[AUT.] Patrycja Dopieralska , [AUT.]
Karolina Szostak
,
[AUT.]
Justyna Wróblewska
,
[AUT.] Monika Kędzierska-Matysek, [AUT.] Anna Teter.
W: Innowacje w praktyce : konferencja - warsztaty, wystawa, spotkanie panelowe, Lublin 23-24- listopada 2017 r., Lublin 2017 2017, 978-83-943796-3-6
|