MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Jakość serów twarogowych o zróżnicowanej zawartości tłuszczu (Quality of tvarog cheeses with different fat content)
Abstrakt
Autorzy
Aleksandra Krochmal
Joanna Jędrusyna
Patrycja Dopieralska
Magdalena Stobiecka
Anna Teter
Monika Kędzierska-Matysek
Rodzaj publikacji:
*
rozdział z monografii
Tytuł monografii:
*
Wybrane zagadnienia produkcji zwierzęcej : Tom 1 / pod redakcją Witolda Chabuza, Bożeny Nowakowicz-Dębek
Język:
*
Polski
Rok wydania:
*
2020
Informacje:
*
Wybrane zagadnienia produkcji zwierzęcej : Tom 1 / pod redakcją Witolda Chabuza, Bożeny Nowakowicz-Dębek
Strony (od-do) / numer artykułu:
*
38-49
Wydawnictwo:
*
Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
Seria wydawnicza:
*
Środowisko–Roślina–Zwierzę–Produkt
Wybór licencji:
*
CC BY-NC-ND Uznanie autorstwa-Użycie niekomercyjne-Bez utworów zależnych 4.0
Wersja tekstu:
*
ostateczna wersja opublikowana
Czas udostępnienia:
*
w momencie opublikowania
Data publikacji (otwarty dostęp):
*
2020-11-30
Liczba punktów:
20
Impact Factor:
0
Liczba cytowań Scopus:
0
Liczba cytowań Web of Science:
0