2018

2017

2. Charakterystyka technologiczna pszennych mąk pasażowych. Cz. I. Skład chemiczny mąki
artykuł [AUT.] Grażyna Cacak-Pietrzak , [AUT.] Dariusz Dziki, [AUT.] Krzysztof Jończyk . Przegląd Zbożowo-Młynarski (1957) 2017 T. 61 Nr 3 s. 36-38
3. Charakterystyka technologiczna pszennych mąk pasażowych Cz. II . Właściwości reologiczne ciasta i jakość pieczywa
artykuł [AUT.] Grażyna Cacak-Pietrzak , [AUT.] Małgorzata Sobczyk , [AUT.] Dariusz Dziki, [AUT.] Krzysztof Jończyk . Przegląd Zbożowo-Młynarski (1957) 2017 T. 61 Nr 4 s. 12-16

2014

5. Ekspandery paszowe
artykuł [AUT.] Leszek Mościcki. Przegląd Zbożowo-Młynarski (1957) 2014 T. 58 Nr 1 s. 8-10

2013

2011

2010

22. Napromieniowanie żywności
artykuł [AUT.] Dariusz Andrejko, [AUT.] Karol Ogrodniczuk . Przegląd Zbożowo-Młynarski (1957) 2010 T. 54 Nr 6 s. 6-8

2009

2008

30. Ekspandowanie pasz.
artykuł [AUT.] Leszek Mościcki. Przegląd Zbożowo-Młynarski (1957) 2008 T. 52 Nr 3 s. 16-17
Elementów na stronie: