MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Produkty pełnoziarniste. Część V. Wpływ włokna pokarmowego na metabolizm lipidów i profilaktykę zdrowotną oraz antyoksydany w produktach zbożowych
Abstrakt
Autorzy
Leszek Mościcki
Agnieszka Wójtowicz
Rodzaj publikacji:
*
artykuł
Czasopismo:
*
Przegląd Zbożowo-Młynarski (1957)
Język:
*
Polski
Rok wydania:
*
2009
Tom / rocznik:
*
53
Numer zeszytu:
*
7
Strony (od-do) / numer artykułu:
*
8-11
Liczba punktów:
0
Impact Factor:
0
Liczba cytowań Scopus:
0
Liczba cytowań Web of Science:
0