MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Możliwości oceny jakości żywności z wykorzystaniem elektronicznego nosa oraz języka
Abstrakt
Autorzy
Emilia Osmólska
Monika Stoma
Rodzaj publikacji:
*
inne publikacje
Charakter formalny:
*
Streszczenie zjazdowe konferencji krajowej
Informacje:
*
XXI Konferencji Naukowo-Techniczna Budowa i Eksploatacja Maszyn Spożywczych „BEMS 2024” Lublin
Język:
*
Polski
Rok wydania:
*
2024
Miejsce wydania:
*
Lublin, 2024
Szczegóły:
*
s.
Liczba punktów:
0
Impact Factor:
0
Liczba cytowań Scopus:
0
Liczba cytowań Web of Science:
0