MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Study of the properties of shortcake biscuits fortified with dried rosehips (Rosa canina L.)
Abstrakt
Autorzy
Dawid Ramotowski
Kacper Piotrkiewicz
Izabela Podgórska-Kryszczuk
Ewelina Zielińska
Rodzaj publikacji:
*
rozdział z monografii
Tytuł monografii:
*
Wybrane zagadnienia z zakresu produkcji surowców, żywności i kosmetyków. Tom 4 / pod redakcją Marka Babicza Kingi Kropiwiec-Domańskiej Urszuli Szymanowskiej
Język:
*
Angielski
ISBN:
*
978-83-7259-447-1
Rok wydania:
*
2024
DOI:
*
10.24326/mon.2024.12
Informacje:
*
Wybrane zagadnienia z zakresu produkcji surowców, żywności i kosmetyków. Tom 4 / pod redakcją Marka Babicza Kingi Kropiwiec-Domańskiej Urszuli Szymanowskiej
Strony (od-do) / numer artykułu:
*
46-55
Wydawnictwo:
*
Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
Seria wydawnicza:
*
Inżynieria zarządzania. Cyfryzacja produkcji.
Numer w serii:
*
4
Sposób udostępnienia:
*
witryna wydawcy
Wybór licencji:
*
CC BY- SA 4.0 Uznanie autorstwa-Na tych samych warunkach 4.0
Wersja tekstu:
*
ostateczna wersja opublikowana
Czas udostępnienia:
*
w momencie opublikowania
Liczba punktów:
20
Impact Factor:
0
Liczba cytowań Scopus:
0
Liczba cytowań Web of Science:
0