MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Wybrane zagadnienia z zakresu produkcji surowców, żywności i kosmetyków. Tom 4 / pod redakcją Marka Babicza Kingi Kropiwiec-Domańskiej Urszuli Szymanowskiej
Abstrakt
Autorzy
Marek Babicz
Kinga Kropiwiec-Domańska
Urszula Szymanowska
Rodzaj publikacji:
*
monografia
Wydawnictwo:
*
Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
Język:
*
Angielski
ISBN:
*
978-83-7259-447-1
Rok wydania:
*
2024
Rozdziały:
*
Yeast as a biocontrol agent of Alternaria radicina fungus
[AUT.]
Oliwia Cygan ,
[AUT.]
Julia Bębacz ,
[AUT.]
Izabela Podgórska-Kryszczuk
. Lublin 2024 2024,
Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
, s. 7-14, 978-83-7259-447-1, DOI: 10.24326/mon.2024.12
Study of the properties of shortcake biscuits fortified with dried rosehips (Rosa canina L.)
[AUT.]
Dawid Ramotowski ,
[AUT.]
Kacper Piotrkiewicz ,
[AUT.]
Izabela Podgórska-Kryszczuk
, [AUT.]
Ewelina Zielińska .
Lublin 2024 2024,
Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
, s. 46-55, 978-83-7259-447-1, DOI: 10.24326/mon.2024.12
Sposób udostępnienia:
*
witryna wydawcy
Wybór licencji:
*
CC BY 4.0 Uznanie autorstwa 4.0
Wersja tekstu:
*
ostateczna wersja opublikowana
Czas udostępnienia:
*
w momencie opublikowania
Liczba punktów:
20
Impact Factor:
0
Liczba cytowań Scopus:
0
Liczba cytowań Web of Science:
0